Translate

fredag, februari 15, 2008

Dating råd tack!


... kanske man ska fortsätta vara singel av gammal god vana? Kanske man är lite som lejonet i Trollkarlen från Oz. Här går jag runt och önskar mig mod ett mod som jag kanske redan besitter? Att det kan vara så läskigt att tala om för någon att man gillar den personen. Jag blir så fruktansvärt less på mig själv ibland.

Jag vet ju att alla förutsättningar finns där - förutom att jag fortfarande är alldeles för feg för att våga ta steget. Råkade vara på gymmet samtidigt som personen jag är intresserad av härom dagen - undvek honom helt med blicken och bara jobbade på. Hur dum får man vara egentligen? Inte vet han om mitt intresse då direkt... men något slags idiotiskt spel håller man väl på med som det verkar?

Kan någon som är insatt i dejting gemet hoppa in och ge mig lite tips? Jag är alldeles för obevandrad på det här området. Hur gör man? Vad händer nu? Har ju fått lägga till honom på facebook och på min msn. Jag undrar om han är lika blyg som jag när det gäller detta. Han tycker ju lika som jag när det gäller dejting - att det mest är jobbigt och nästan en svordom...

Ja, ja! Får fortsätta att hålla mig cool och avvaktande då... Beundra i smyg.

//kärmamman

1 kommentar:

Fettoklubben sa...

Du kan ju alltid agera som pizzabud...Fniss