Translate

lördag, mars 01, 2008

Dragons vs 08 Stockholm



Per Hultman-Boye



Mike Palm



För hela referatet klicka på rubriken så länkas du vidare.




Dragons vs 08 Stockholm 106-95
(28-31, 24-23, 27-24, 27-17)

Poänggörare

Dragons; 25 Alex Wesby, 22 Mike Palm, 20 Joakim Kjellbom, 18 Adam Alexander, 11 Per Hultman-Boye, 10 Pero Vasiljevic.

08 Stockholm; 32 Jeremiah Johnson, 23 Nashid Beard, 14 Jim Nyström, 12 Johan Westerlund, 8 Darly Massamba, 2 Joakim Blom, 2 Petter Wenehult, 2 Viktor Bengtsson.

Vald till matchens spelare blev Mike Palm efter att ha storspelat! Huuu, vad bra han var idag. Den andra superspelaren ikväll var Per Hultman-Boye de båda spelade så jag fick gåshud emellan varven.

Ikväll hade jag gåshud, angina pectoris och lite lätt andnöd som avlöste varandra i vågor. Tack och lov fick jag lite lättnad när det gjordes en del sköna spel med läckra avslut. Alex Wesby var lika bra som vanligt men man är ju lite bortskämd nu med det - ett par gånger gjorde han dock poäng på egen hand från vår sida av planen i motståndarnas korg.

Det här var en match som gav mersmak. Karlar som spelar som ett gäng ursinniga skotska vildmän och där testosteronet står som spön i backen ger till viss del övertända spelare men som tur för oss som får förmånen att titta, så ger det en nerv i spelet som man inte vill vara utan.

Vad jag längtar till nästa hemmamatch,då möter mina älskade Sundsvall Dragons - Uppsala.

Basket är så vackert när matchen är så bra att man får gåshud och man är en smula hes efteråt. Det är så härligt att med sitt engagemang i laget och spelet få heja fram sina favoritdrakar.

GO DRAGONS!

//basketmamman

Inga kommentarer: