Translate

torsdag, april 03, 2008

Fick ett bönesvar idag!




Halleluja! Vi åker till Teneriffa och Vintersol i sommar. Gud är god!





Det enda goda med Johannas barnreumatism är att få åka till vår alldeles egen lilla paradisö på Kanarieöarna.

//gladmamman

3 kommentarer:

Supermamsen Green World sa...

GRATTIS"

Vad skönt de behöver ni två "

Anonym sa...

Hej hej! Jag ska också ner till Vintersol i sommar så jag passade på att gå in och läsa din blogg! Vill bara framföra en sak som jag läste här under denna rubriken, "det enda som är bra med Johannas barnreumatism är att vi får åka till...."
Måste säga att det finns så mycket bra med denna sjukdomen, och det bästa är att din dotter kommer växa upp och bli en sådan stark kvinna för att hon just har fått vara med om så mycket som vi får göra vi som är barnreumatiker! :) Och jag väljer att se det såhär också, någon högre makt valde just att ge sjukdomen till Johanna för att någonting visste att hon var stark nog att klara av detta! :) Och tänk på så många nya människor man får träffa på sjukhus och vintersolsvistelser :D Jag är jätteglad att jag har min sjukdom :) Vänd det till något positivt istället :D ha det så bra! Kram Karolina

Unknown sa...

Det är jättesvårt att se det positiva i en unge som har så ont att hon bara ligger i fosterställning och gråter och jag inte kan ta bort smärtan eller att magen krånglar eller att hon behöver rullstolen utomhus.

Det är inte heller så kul att som ensamstående förälder ha blivit skuldsatt för att det är så dyrt med försäkringar och sjukhusvistelser och allt vad det innebär och dubbla uppsättningar kläder och skor.

Det känns så tungt ibland - jag blir helt slutkörd av oron för min underbara, vackra, kloka och älskade dotter. Hon är det bästa jag har och vill aldrig ha någon annan.

Det är därför med ord omöjligt att kunna beskriva den avlastning det innebär att åka till Vintersol och få vila trygg om att Johanna är väl omhändertagen under tiden inom murarna av duktig personal och att jag får sova som ett litet barn.

Jag är stolt över den unga kvinna hon har blivit men önskar helst av allt att hon skulle slippa de funktionshinder det innebär även om det inte bara är det som är Johanna.

Johanna är fantastisk och jag älskar henne för att hon finns!

//stoltmamman