Translate

onsdag, april 30, 2008

Ilskan har äntligen lagt sig nu....


...ojj, vad det var skönt att vara riktigt arg när man behövde det.

Har läst något verkligen intressant i Vecko Revyn som jag prenumererar på här ska ni få veta vad som verkligen tänder killar:

Du kommer inte tro att det är sant det mesta innebär att ni måste omvärdera hur ni/vi/jag ska göra oss attraktiva till de män vi vill ha. Den som redovisat dessa tio punkter är Fredrik Backman, redaktionschef för killtidningen Moore.

Here goes;

Saker du inte visste att din kille/killar tänder på hos tjejer (ser gärna en mängd kommentarer här :-))

1. När du är smartare än han.

På ytan blir din kille skitsur när du rättar hans felaktiga uppfattning på Sveriges migrationsminister, eller hinner svara snabbare än honom på Jeopardy. Men i hans fantasi förvandlas du till alla intellektuella kvinnor han någonsin velat lega med: Svenskalärarinnan i åttan, bibliotekarien i hemstaden, de sexiga sekreterarna i frank mjukporr. För extra effekt kör du: hästsvans, ääh, det här expert Sudokut i tidningen var ju buslätt, Hår som släpps ut i slowmotion.

2. När du är otrevlig.

Ingen kan förklara varför vi tycker det är upphetsande att ni skäller på oss. Men det hänger förmodligen kvar från skoltiden när de snyggaste tjejerna på skolan alltid behandlade oss som skit. Än idag förknippas därför kvinnlig arrogans med sex. Offentlig förnedring, förolämpningar, drinkar i ansiktet, detta kommer bara att vilja ha er ännu mer. Fullkomligt obegripligt men också anledningen till att Stureplanstjejer får ligga så mycket.

3. När du inte är helt naken.

Medan vi tjejer blir avtända av att strumporna är kvar under sexakten så är det för killar precis tvärt om. Har ni kvar bh:n eller skorna på betyder det för oss att "hon vill ha mig så mycket att hon inte ens hann få av sig alla kläderna!" Har ni glasögon tjejer - behåll dem på!

4. När du klär dig som en luffare.

Visst gillar killar när tjejer klär sig för nattklubb mer urringningar, håruppsättningar, bara ryggar och leopardmönstrade tights. Ändå är det inget som gör en kille så galen som videobutiksmodet. Sneakers, grå mjukisbyxor (charmen ligger i att de ser så oerhört lätta att få av), sweatshirt från handbollslaget och det där rufsiga håret som (i killarnas huvuden) säger "usch vad jag har haft mycket sex idag, jag är verkligen helt slutkörd", det är grejer det.

5. När du festar.

Det är något verkligen sensuellt med sprit. Förmodligen eftersom de flesta av killars sexuella erfarenheter har kommit i sällskap med någon form av sprit. Därför förknippas tjejer i närheten av alkohol med sex det räcker blotta närvaron av de båda för att killarna går igång och vill ligga med alla kvinnliga bartenders - även de fula!

6. När du är svettig.

Du tänker svett = äcklig. Killar tänker då; vill ha sex med dig, vill duscha med dig, vill ha sex med dig. Killar associerar svett med ansträngning och ansträngning med samlag så funkar dem.

7. Vita linjer efter bikinin.

För att de hudpartier som är vita ser ännu naknare ut i jämförelse med de hudpartier som är solbrända. Dessutom råkar dessa partier vara favoritpartier för herrarna och det känns underbart snuskigt att vi inte ens visar dem för solen.

8. När du har moderskänslor.

När män ser kvinnor vet de att hon bevisligen haft sex åtminstone en gång. I förlängningen blir alltså varje kvinna som tycker om barn en kvinna som vill göra barn. Ha sex alltså - woohoo!

9. När du är våldsam.

Tjejer och vapen är skitsexiga - Lara Croft?! Tjejer som har kuddkrig, lerbrottning you name it. Kanske har att göra med utmaningen av könsroller eller hemlig önskan att bli beskyddade av en kvinna att göra?

10. När du idrottar.

Susanna Kallur. Hade vi sett henne på stan hade vi inte vänt oss om, men sätt in orden 110 m häck och vi vill inget hellre än att få henne i säng. Kombinationen kroppsnära shorts, en rumpa hårdare än en nybäddad hotellsäng och det oerhört sexuella i att hon alltid är så andfådd sätter nämligen igång nått hos män. Egentligen räcker det med att ni är stressade på morgonen och springer iklädd en tight tröja för att få varenda kille i världen att vilja bli busschaufför. Sa jag tennis? Gud välsigne tennis.

Fick ni tjejer några nya tankar nu - eller - hade ni stenkoll på detta redan?
Jag blev minst sagt förvånad ska jag säga.

Inga kommentarer: