Translate

tisdag, september 16, 2008

Mitt lilla hus i Viskan till salu.Detta pyttehus på 78 kvm boyta vid Ljungans strand ligger i Viskan som är en liten by som ligger med 11 km avstånd till Stöde och Torpshammar. Till Sundsvall är det ca 5 mil och det går buss utanför tomten till både Ånge och Sundsvall. Vill man åka Mittlinjen kan man kliva på i både Stöde och Torpshammar och på så vis ha tillgång till både Östersund och Sundsvall rätt bekvämt.

Varför skriver jag om detta då - jo, huset är i stort behov av att byta ytskikten invändigt och det behövs ordnas med avliggare runt skorstenen för att kunna elda i vedspisen. DÅ blir det en mysig sommarstuga.

Vill du bo där åretrunt föreslår jag att huset tilläggsisoleras igen och kepsas, sätt gärna in värmefläkt också och elda i vedspisen då funkar det alldeles utmärkt.

Huset är nydränerat 2003 då också ett badrum iordningsställdes (väldigt spartanskt). Nyinköpt kyl/frys. Det finns trapphiss i huset och även en ramp för rullstol om du behöver det för att ta dig in. Området är mycket lugnt och du behöver inte bli störd alls om du söker lugn och ro.

Nu kommer vi fram till vad jag vill med denna information:

Huset är till salu för ynka 160 000 kronor.

För kontakt: hatta_2@msn.com

Inga kommentarer: