Translate

fredag, oktober 17, 2008

Pontus Frivold skriver så hjärtat slår volter i basketsjälen.


Tufft, tight och tv-sänd...
Precis som alltid mot 08 Stockholm så förväntar vi oss en duell med titeln TUFF.
Inte tuff i form av stora byxor, risig musik och dålig koll utan tuff som i tuffhet.

Som tuffheten i kampen över hela banan, som tuffheten i luftrummet ovanför ringen, som tuffheten i färgen, som tuffheten i att stå upp när det blåser i fjärde quartern, tuffheten i att våga spela dem här matcherna, tuffheten att lyssna på en gapig hemmapublik med en bra känsla i magen.
Det kommer handla om att gå och ta sin plats på golvet, att visa att det är du endast du som kan göra det här jobbet. Inte igår, inte i morgon, utan just nu!

Det är tidigt på säsongen, spelet kommer inte vara perfekt, det kommer inte vara smärtfritt och det kommer inte vara 100%, men det kommer vara en all in-insats som krävs för att gå vinnande ur den här fighten.
Det finns ingen på förhand given vinnare, det finns ingen som kan säja hur den här matchen slutar för det kommer hänga på banala saker så som hårt jobb och blodiga knän.
Det kommer krävas en stor insats från oss att vinna returtagningen, att vinna lösa bollar på golvet och att vinna positioneringskampen i färgen.

Vi kommer behöva skjuta i bollen utifrån, vi kommer behöva få bollen inside och sätta tryck på 08s stora, vi kommer behöva kontrollera Mikael Lindqvist och Johan Westerlund från perimetern, vi kommer behöva ha koll på Roderick Earls och Yasin Mersoug med boll.
Vi vill fortsätta att hålla vårt försvar tight, vi tar steg varje dag mot det ultimata försvaret och idag kommer det att sättas på prov ordentligt.
Med Adam, Antonio och Olli har vi möjligheten att kliva upp och sprida drakskräcken över hela banan, vi har Aki , Terry och Mike bakom oss som hjälp och support.
Vi börjar hitta formationer som fungerar bra tillsammans och vi jobbar hårt på att bli bättre varje gång vi kliver ut på parketten.

Det kommer bli en häftig tillställning och den kommer bli tv-sänd.
Den imponerande Viasat-satsningen sparkar igång i afton med allt vad det innebär i form av mikrofoner, kameror och full access.

Med allas vår vän och hjälte, Ulf Lundells Cirkus-spelningar under hösten färska i minnet, vet vi att man kan skapa stordåd och magi i Stockholm.
Nu är vi modesta och sansade Norrlänningar så vi tänker inte ens börja jämförelsen med den Store, men vi ska göra ett ärligt försök till en bra insats.
Vi behöver det.
Ni vill ha det.

Adam och Olli tillbaka i Frysen är något som vi alla ser fram emot och förhoppningsvis kan det få Stockholmarna att gå man ur huse för att fylla läktarna.

Nu är det dags.

Go Dragons!

/Pontus, Ast. coach

Pontus Frivold
pontus@sundsvalldragons.com

4 kommentarer:

Bimbo Boy sa...

Tack för kommentaren! :D Skriv gärna på namninsamlingen: http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2509

Harriet sa...

Japp, ska skriva på bums. Ingen människa har rätt att kränka någon annan.

//Enastående mamma

Supermamsen sa...

Hur gjorde du för att få in reklamen är det adsense

Harriet sa...

HEJ!

Nej, det är Tradedoubler som har reklamen och olika affiliateprogram som man kan söka. Sedan är det upp till annonsören att godkänna en eller inte. Efter du har blivit godkänd väljer du vilken kod du vill ha för vilken sorts betalning du vill få.

Sedan lägger du bara in i din blogg via anpassa/lägg till html kod och sedan kollar du hur pengarna rullar in på ditt konto.

Det är inte alldeles lätt - jag har haft det länge och först nu så börjar jag fatta hur man gör.

//Harriet