Translate

lördag, november 29, 2008

Nancy's - smörgåsar, sallader, tacos


VÄLKOMMEN

Nancy´s är ett affärskoncept som har utvecklats under en fem-års period i Telgehuset i Södertälje. Som Nancy´s första butik är Södertälje med ett stort urval av näringsrik och nyttig mat den kanske mest framgångsrika butik i Sverige av denna typ. Vi arbetar med utvalda produkter och med råvaror av högsta klass från de bästa leverantörerna.

Sortimentet har tagits fram för att passa in i en miljö där stress och begreppet ”ont om tid” allt mer präglar våra liv och brist på vitaminer i maten som vi får i oss.

Här skall Nancy´s bli framgångikt och visa fastfoodmarknaden att man med små medel kan bjuda gästen på en smakupplevelse utom det vanliga. Nancys i Södertälje har funnits i drygt fem år och drivits framgångsrikt.

År 2006 utsågs Nancys till årets restaurang. Idag arbeter restaurangen ännu bättre och är mycket lönsam.


Kolla in menyalternativen bättre här.


Egen kommentar: Jag tycker att det här konceptet verkar trevligt. Jag ska gå och äta där under veckan så meddelar jag er bloggläsare vad jag tycker om service, mat, pris  och lokaler sedan. Ligger på Storgatan 7, Sundsvalls Stenstad.


De har ett öppningserbjudande där en meny kostar 50 kr. Jag vet ju inte var det kommer att landa sedan förstås. Rapport kommer.