Translate

måndag, december 15, 2008

Glädjens budskap fyller Stora Teatern i Göteborg
Folk trängs i foajén i Stora teatern, och det är förväntan i luften. Man har tagit på sig de finaste julkläderna eftersom det här är en speciell kväll för många, så speciell att alla som velat komma faktiskt inte fått biljett.


"Frågan: Varför har du kommit hit?Ingrid Wennemyr, 64 år, Gråbo:- Jag tycker det är ett fint arrangemang. Och jag tror det är enklare att ta med sig vänner hit än till kyrkan.Lennart Rosell, 63 år, Göteborg:- Det är en trevlig tillställning och ett tillfälle att bjuda med sig vänner som normalt inte går till kyrkan.Lennart Hedlund, 80 år, Båstad:- Vi har kommit för det kristna budskapets skull."
Hämtat från Dagen.se:
Egen kommentar: Jag tycker att det här är ett bra initiativ för kyrkorna att möta de som är sökare och just för att julen är en sådan högtid då vi gärna möts och delar med oss till varandra. Något lättare än annars i alla fall.
Jag skulle ha uppskattat ett liknande arrangemang även i Sundsvall på någon av våra teatrar. Kan ju också vara ett sätt för teatrarna att nå ny publik. Varför inte göra ett klassiskt julspel med skönsång på teatern?
//Harriet2 kommentarer:

Erika, Rallykantor sa...

Wohooooooooooo, mer bilder på frillan tack!!

Niina sa...

Håller nog med Ingrid och Lennart!

Så söt du är! Vill också se fler bilder på frillan!

Och du, jag har en utmärkelse till dig. Besök mig! =)