Translate

lördag, februari 14, 2009

Alla Hjärtans Dags biobesöket...


Filmen i korthet:


Efter att ha tilldelats en hedersmedalj för sitt rådiga ingripande vid den förra juvelstölden, sätts han återigen på ett lite mindre ansvarsfullt jobb som parkeringsvakt med avsikt att undvika kaos.

När Rosa pantern så blir stulen blir inspektör Jacques Clouseau utvald att delta i The Dream Team, en grupp internationella detektiver med ett gemensamt uppdrag att stoppa den person kallad för Tornadon som specialiserat sig på att länsa världen på historiska skatter.

Min recension:
Oväntat bra 2:a där jag faktiskt upptäcker att jag sitter och skrattar högt i biosalongen flera gånger. Det är helt underbara slapsticks, fräckishumor och en lek med människors fördomar tycker jag. Filmen har faktiskt det mesta man behöver för att ha en rolig stund utan att behöva använda de små grå hjärncellerna. Det var befriande att se dessa duktiga skådespelare ha roligt på jobbet och även om det ibland dras lite för långt skämten så är det mesta tiden roligt i alla fall. En av de fyndigare greppen i filmen är att man driver med Michael Jackson och hur han hängde ut barnet utanför balkongen i ett finurligt grepp av filmarna.
Skådespelare:
Steve Martin
jag kan rekommendera filmen för dig som vill ha roligt en stund. Av mig får filmen 4/5 biobiljetter i betyg.
För att komma till filmens officiella hemsida klicka här.
För att läsa mer om Steve Martin kolla här, här och här.

Inga kommentarer: