Translate

tisdag, februari 03, 2009

Sundsvall Dragons vann mot Solna Vikings!

Foto: Harriet Olsén

Dragons vs Solna Vikings 89-77 (22-27, 22-15, 16-11, 29-24)

Poänggörare
Dragons; 21 Alex Wesby, 17 Srdan Subotic, 15 Mike Palm, 11 Olivier Ilunga, 9 Adam Alexander, 8 Doug Thomas, 6 Liam Rush, 2 Aki Ulander.

Solna; 14 Lesli Myrthil, 13 Martin Pahlmblad, 11 Willy Beck, 10 Jermaine Flowers, 10 Juha Sten, 10 Saulius Dumbliauskas, 9 Joseph Taylor.


Detta var en match som var kul att titta på. Det hände mycket och drakarna visade att de faktiskt har något de vill visa motståndarna ikväll. De visade att de kunde få stopp, att bollen gick i och att de hade ett hjärta fullt av kampvilja.


Alex Wesby kämpade väl och gjorde ett stort jobb ikväll tillsammans med Srdan och Mike. I fjärde quartern skadade sig Alex i högra sidans sneda bukmuskulatur det såg ut som en sträckning ifrån läktaren. En muskelbristning bränner bra och trots det så hängde han kvar och gjorde ett bra jobb ända fram till slutet. Alex är en bra kille för laget och en bra krigare för Dragons.


Ni vet att jag brukar gnälla på lagets tredje quarters men go'vänner - jinxen håller på att släppa och drakarna tar sig runt hindret alltmer och allt bättre. Jag älskar grabbarna i Sundsvall Dragons och ikväll visade de varför just de var laget som tog hem grundserien och silverplatsen i förra säsongens basketliga.


Håller detta i sig och de tar sig vidare till slutspelen så kommer drakarna från norr att vara farliga motståndare till de övriga lagen i serien.

GO DRAGONS!
#1 Fan

Inga kommentarer: