Translate

fredag, mars 13, 2009

Fick beslut från Skolinspektionen angående min anmälan mot Stöde Skola igår...


Den visade att de hade INTE gjort tillräckligt för att Johanna skulle må bra i skolan. Så nu har Sundsvalls kommun fått backning på att de inte har hanterat henne väl. MEN ojj, vilken tid det tog att få ett beslut. Det tog lite mer än ett år.. ska det ta så lång tid?


Huvudsaken är att jag har fått rätt och att Stöde Skola har fått svart på vitt att de har misskött hennes skolgång där. De åtgärder de hävdat var tillräckliga är inte det enligt Skolinspektionen.


Känns bra att vara vinnare.


Ser nu fram emot rond två mot Nackstaskolan MEN har jag fått rätt här BORDE det innebära att jag får rätt även i den frågan. Åtgärderna är ju även där otillräckliga och dessutom har de inte följt upp och undersökt hennes behov på ett tillfredsställande sätt där heller.


Bara att vänta och se återigen alltså...


Just ja - kommer ni ihåg att jag hade något kul att berätta som jag och min chef Yvonne Bengtson firade för några veckor sedan? Vill ni veta vad det var? Här kommer det..


Jag kan numer titulera mig Biträdande ButikschefÅterkommande Mode på Nybrogatan 19 i Sundsvall. Coolt va? Det kallar jag för skaplig uppryckning från att vara sjukpensionär på 75%


Allt detta är möjligt p g a Liza-Maria Norlins rekommendation till mor Yvonne, en bra arbetsplats och en väldigt fin arbetsgemenskap med goa ungdomar på mitt jobb och en varm atmosfär.1 kommentar:

Supermamsen sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTS