Translate

onsdag, maj 27, 2009

Johannas jobbiga år och trötthet ...


Har nu i mycket fått sin förklaring då vi var på ett akutbesök på sjukhuset igår.

Hennes högra arm är i princip obrukbar nu och efter röntgen och ultraljuds svaret beror det på att hennes högra axel är nästan helt utan brosk och benet har också skadats svårt av hennes reumatism. Hon har dessutom stora besvär med armbågarna och många andra leder också. Hon har varit febrig i tre veckor trots alla mediciner hon tar.

Min underbara, duktiga tjej. Hon är verkligen en hjälte i mitt liv. Jag älskar min duktiga dotter och beundrar hennes starka vilja och att hon är en sån ljuvlig ung människa. Hon är så cool och har en humor som är helt underbar. Jag tackar Gud för att jag har tre såna härliga ungar och är evigt tacksam för dem.

Nu till något roligare än anfrätta axelleder.

Min son Jonas tar studenten i helgen och jag, Christer och Johanna kommer åka bil ned för att vara med om den härliga dagen. Jonas är också en härlig ung man. Hans humor är också jätteskön. Han är jättelång och jätteduktig i allt han gör. Han har skaffat sig ett sommarjobb på ICA i Hallstavik och det kommer han klara av galant. Till hösten börjar han på Universitetet i Linköping och flyttar ned dit. Vi vet ännu inte vilken utbildning han har kommit in på men han kommer klara det alldeles galant också.

Jesper är också jätteduktig på sin nya utbildning till elektriker och jag är jättestolt över honom. Han har gjort stora framsteg det här året som han bott hos pappa och det är jätteskönt för mig och för honom såklart.

SÅ lite mallgroda över härliga ungar är jag idag. Bra jobbat!

1 kommentar:

Supermamsen sa...

Sådan mor sådana barn