Translate

söndag, juli 19, 2009

Jösses vad jag har varit trött.


Det är inte så lätt att komma igång efter en semester som trots allt var för kort. MEN till mitt försvar skall ändå sägas att jag jobbar heltid första året på lång tid nu. Missförstå mig inte jag älskar mitt jobb och den gulliga personal som vi har hos oss. Men så in i rackarn trött jag har varit ändå.

Vad har hänt under resterande dagar på jobb och hemma då? Jo, jag har fortsatt att försöka få min underbara sambo och förstå att man VISST kan gifta sig fast hans käre far har skilt sig. De är ju ändå olika personer, eller hur? Har också låtit det sjunka in att han inte tror på äktenskapet men det gör ju inte att jag tror han skulle bli världens bäste make dessutom.

Han är helt otrolig som han är och jag vill inte ha någon annan. Jag menar, vilken annan karl skulle sköta middagsmat när han är hemma först? Jag känner mig så oerhört tacksam att han hjälper till och faktiskt gör det mesta hos oss. Han ÄR helt fantastisk.

Ska försöka att inte påminna om detta mer med bröllop. Jag måste respektera honom även här - fast äktenskapet är så viktigt för mig. Kärleken kommer inte minska för det.

På fredagskvällen tog vi emot en av hans bästa vänner Helena m. familj och åt middag med smulpaj till efterrätt. Vi satt och avnjöt Mamma Mia som slutkläm på kvällen. Det var supertrevligt och jag var avslappnad trots att jag är så ovan att ha gäster hemma.

Idag har jag jobbat och sedan var det middag på pizzerian - mumma. Sedan har jag sett avsnitt 2 till 6 i min nya älsklingsserie True Blood. Det är så helt galet bra.

Klockan har nu blivit söndag och det är definitivt sängdags... Kram på er alla och DU/NI ... Don't let the bedbugs bite!

1 kommentar:

Supermamsen sa...

Ni får först vara låtsasgifta på prov
vi var låtsas gifta i 16 år ...Fniss