Translate

onsdag, januari 27, 2010

Ett elände kommer sällan utan sällskap?


Västernorrlands läns landsting har nu beslutat att dra in klimatvården som erbjuds TVÅ sjuka barn i länet varje år. Total kostnad för två barn och två föräldrar för tre veckors habilitering är med träning hela dagen 150 000 kronor. Varför kan inte den nya sjukhusdirektören avstå dem till de två barnen så deras livskvalité blir kraftigt förbättrad?

F ö är jag fruktansvärt upprörd över politiken som förts och dyra icke lagenliga upphandlingar som gjorts av okunniga politiker. Att man sparkar 700 personer på Sundsvalls Sjukhus och sedan påstår att inte vården kommer påverkas är ju faktiskt inte bara korkat utan dessutom fruktansvärt arrogant mot Sundsvallsborna och den vård vi behöver. Mantec har ju bara haft tur som lyckats smita förbi konkurrensen och sno åt sig dyrbara skattepengar för egen del. Särskilt bra tror jag inte att detta blir. Vänta bara till i sommar när semestrarna kommer och vikarier behövs. Då får ni se hur lätt det blir att driva ett sjukhus som är underbemannat.

Vårdköerna kommer ju fortsättningsvis att öka det säger ju sig självt. Minskade resurser betyder allt som oftast sämre resultat. Läs vilken statistik som helst.

NEJ! rösta på Alliansen i nästa val så att en förändring kommer till stånd för det här är bara pinsamt och icke trovärdigt.

Inga kommentarer: