Translate

fredag, november 01, 2013

Tur jag är flexibel

Jag har ju varit på väg med att starta den här webradio idén. Jag har nu fått ytterligare siffror på det och tyvärr håller inte konceptet för mig.

Jag har tack vare det dock kommit vidare och inser att jag först och främst vill arbeta NU! Få in en lön, känna mig behövd och ha fullt upp. Jag ser fram emot att ha huvudet fullt av människomöten, ha fullt upp, skratta och trivas på jobbet. Fortsätta att ständigt lära mig nya saker om mig själv och om mitt arbete.

För mig är det direkt livsnödvändigt att känna mig behövd och att ha en uppgift. Utan det så mår jag inget vidare.

Jag ser fram emot att komma hem efter jobbet, ut med hunden, äta middag och stupa i säng tillfredställd i kropp och själ efter att ha jobbat. Då spelar det såklart inte så stor roll vad uppgiften är för att känna det.

Jag vill starta eget någon dag då jag känner att jag har kapacitet till det men som den person jag är så vill jag ha mer på fötterna innan även om jag inte vill missa möjligheter som kommer i min väg.

Jag älskar med mig själv att jag lär mig snabbt, lätt blir entusiastisk och älskar när det är omväxlande.

Jag fortsätter söka arbete och jag förstår också att det kan krävas att man söker så många som 800 jobb innan man får ett. Det är frustrerande eftersom jag söker bara arbeten jag tror jag kan klara av med existerande kompetens eller där jag kan fortbilda mig snabbt. Jag har inga begränsningar nästan på bransch bara jag kan känna mig någorlunda trygg.

Det är en uppgift i sig att söka arbete också. Jag får göra det till mitt nuvarande jobb.

Den här veckan har jag sökt jobb på Telia, Folksam, McDonald's, IKEA, Casino Cosmopol för att nämna några. Givetvis hoppas jag på alla jobb och för mig är alla sökta tjänster lika viktiga.

Inga kommentarer: