Translate

måndag, september 24, 2007

1 USD nere i 6.50 SEK!!

Det är ju fantastiskt.... tänk om den sjunker ännu mer? Det vore underbart inför vår stundande USA resa den 25 oktober! Spectra Gospel ifrån Sundsvall i stora USA!

Kanske ett bra tecken för oss?

Guds rika välsignelse till er alla,

//Harriet

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ingen välsignelse från gud, det är ett steg åt ekonomins fall då vi konsumerar sönder både våra feta kroppar och jorden vi lever på.
Men passa på nu, för nu ligger dollarn på 5.29. konsumera mera!

Harriet sa...

Det är nog sant som du säger att det inte är en välsignelse från Gud. Som du ser är inlägget gammalt och har att göra med att även jag som fattig ensamstående förälder och dessutom sjukpensionär skulle för en gångs skull kunna shoppa som många andra gör till vardags.

Jag hade nämligen inte mer än tretusen att handla för och kom hem med mycket kläder från outleten Marshalls där även jag hade möjlighet att handla rätt mycket.


Att ekonomin faller beror på väldigt många faktorer både historiska, geografiska, miljö och på spekulationer. Det ekonomiska förfallet är det människan som står för. Vi är ju rent historiskt väldigt duktiga på att rasera det vi skapar.

Helt riktigt resonemang du har och jag ser gärna att du utvecklar det för det skulle vara intressant att få reda på vad du är arg på - och - varför? Vad vill du förändra? Vad gör du? Vad vill du andra ska göra?

//intresserade mamman

Johan sa...

Lämna påhittade spöken som Gud utanför helst.