Translate

måndag, maj 12, 2008

Nu har det hänt igen...


Vad är det ni är rädda för? När jag skriver om min kristna tro så röstar ni inte på mig och jag hamnar utanför bloggitoppen - i vanliga fall ligger jag sällan nedanför plats 10.

Jag är fortfarande samma person - jag tvingar er inte att tro (hur skulle jag kunna det) - jag respekterar alla människor.


Var inte så rädda - jag kommer inte jaga er med bibeln i högsta hugg för att slå er i huvudet med den. Jag är fortfarande jag - men jag innehåller som människa ännu mer än att vara förälder, basketälskare, sångledare och gospelmusikälskare. Jag är fortfarande jag med en ekonomi som gått i sank p g a lång sjukdom och sjukt barn. Jag har fortfarande en son med Aspergers att ta ansvar för. Jag respekterar att inte mina barn tror, det är ett val de måste göra själva. Så jag ber er... när jag talar om Gud är jag inte bättre än någon annan, inte mer värd eller tycker att alla andra måste göra som jag.

Respect 4 real,

//enastående mamma

1 kommentar:

Supermamsen sa...

Ingen kyrkis i morgon heller skall vara på introduktion på en arbetsplats som ajg kommer arbeta lite extra på när lusten faller på "

Synd jag saknar kyrkis"

KRAMIS