Translate

måndag, juli 07, 2008

Hej igen.

Fotograf: Rebecka Wiström

The Ark konserten och bilder, ja. Jag kan inte publicera bilderna jag tog på Ola Salo förrän han fått säga ok till dem. Han är ju en man som har många visuella idéer och vill inte sabba för honom. Däremot kan jag visa ett foto från konserten som jag hittade på Facebook där kören är med. Det var jättekul måste jag säga publiken var ju en aning större än vad vi var vana vid ;-)

Konserten var väldigt bra tyckte jag och trots att vår körledare var döstressig lyckades jag för det mesta koppla bort hennes spydiga och vassa kommentarer som hon så frikostigt delade med sig. Ibland är det surt att vara för snäll.

Vilka låtar var vi med på då;

Calleth you, Commeth I
Gimme Love to give
Tell me this night is over
You who stole my solitude

Favoriten är den förstnämnda för mig. Låtarna har gått non-stop inom mig efter konserten och velat stanna kvar. Hoppas min cd kommer från cdon idag. Nu blev det ju inga autografer på - men det är inte det viktigaste. Hur många gospelkörer har sjungit med The Ark?

Ha det bäst alla...

"Gimme love, gimme love, gimme love to give to others, give me strength to endure when I'm fed up with this world...."

//musikmamman

5 kommentarer:

Nilla sa...

Hej

Spelningen var fantastisk. Och inramningen med gospelkören gjorde att man fick gåshud. Häftig upplevelse.
/Nilla

http://alliwantistheark.blogg.se

Rosina sa...

Hej Harriet!
Det gör mej ont i hjärtat att du i din blogg skriver att Mia frikostigt delade med sig av spydiga kommentarer till dej.
Det Mia bad dej om var att sluta att fota Ola.
Vi ALLA i kören hade fått samma instuktioner inför vår PRIVATA övning med Ola nämligen att "hålla oss på mattan". Anledningen till detta var att Ola skulle kunna känna sig trygg och avslappnad under övningen tilsammans med oss.
Vet du vad, jag tyckte faktiskt att det var genant att det första som händer nör Ola kliver över tröskeln är att han blir fotograferad. Du hade väl kunnat fråga om det var OK.
Att du sedan väljer att skriva om det i din blogg tycker jag saknar omdöme!
För övrigt så håller jag med dej om att det var en oförglömmligt underbar konsert att få vara med om. Och till stor del så berodde det på att Mia ordnat allt så fantastiskt bra.
Rosina

Harriet sa...

HEJ Rosina!

Jag kan tänka mig att du känner som du gör och det är helt i sin ordning. Men hon hackade på alla möjliga i sin omgivning och hon var nervös. Det är förståeligt. Samtidigt så var det också för mig ett sätt att få dokumentera och ha kvar ett minne av en övning som jag visste skulle vara ett minne för livet. Det är klart att jag fattar vad du menar men samtidigt så är Ola en världskändis och inte alls ovan att bli fotograferad. Han var avslappnad med oss och trivdes - jag böt några ord med honoom på slutet och han var lika trevlig mot mig som någon annan. Jag har själv tagit kontakt med gruppen via deras websida för att kolla att det var okej att publicera bilderna och gör inte så förrän eller om de säger ok.

Jag har rätt att skriva om det jag vill som berör mig i min blogg och gör någon mig illa så måste jag få skriva det också. Jag har alltid behandlat andra människor med respekt och förväntar mig samma sak tillbaka. Blir jag inte bemött med det kan jag inte vända andra kinden till hela tiden utan andra människor måste också visa mig det samma. Jag respekterar dig Rosina och kommer alltid att göra det.

För övrigt var det flera saker som hände under kvällen och som hon sade till både mig och andra som inte var kul. Jag tog bara två ynka foton och det var allt. Hålla oss på mattan ja - det gjorde vi tycker jag. Han skämtade med hela kören och det gör man inte om man inte är avslappnad. För övrigt så är inte kändisar gudar, det finns bara en, de är oerhört begåvade människor som annars går på toa och har dåliga dagar som alla andra. Kom ihåg det!

//Harriet

Nilla sa...

Hej

Tog du bort inlägget med de söta bilderna på Ola?

Vi är många som är nyfikna på erat möte med honom. Kan du inte berätta om repetionerna om spelningen osv utifrån ditt perspektiv?

http://alliwantistheark.blogg.se

V sa...

spelningen var fantastiskt och ni var verkligen jätteduktiga :)