Translate

lördag, juli 26, 2008

Storytel

SMS:a bokbuzz till 71160 så får du tillgång till över 600 ljudböcker i mobilen. Det är jättebra titlar och författare tillgängliga så jag kan varmt rekommendera er att "läsa" dem.

//bokmalsmamman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.. vilken härlig blogg du har. det är första gången jag är inne och läser och det är helt otroligt att läsa om dina problem m myndigheter,dina barns problem och din otroliga styrka mitt uppi allt det jobbiga.Samtidigt så känns du som en tvillingsjäl för jag har upplevt liknande bemötande vad gäller barn sjd,ekonomiska ras och all den hjälp man blir utan som man egentligen har all rätt till. Önskar dig ETT STORT lycka till med barnen och din nya kärlek. Hoppas att planeterna ligger i din väg/Mumsan

Harriet sa...

HEJ!

Ja, livet är sällan vare sig lätt eller enkelt men jag har lärt mig att jag mår bättre av att försöka göra något åt problemen vi råkar på istället för att vända det inåt mot mig själv. Jag har engagerat mig politiskt och har då fler vapen att tillgå för att komma åt makthavare och småpåvar med. Att vända andra kinden till funkar inte över huvudtaget eftersom vårt land fortfarande undviker att våga se problemen för att göra något åt dem. Jag ska göra vad jag kan för att få funktionshindrades och kroniskt sjukas livssituation upp på agendan i mitt parti och göra vad jag kan för att få bukt med dem.

Tack för att du läst och tack för ditt stöd. Vi måste hålla ihop och våga strida för våra nära och kära - det finns inte någon i vare sig kommuner eller landsting som tar sitt lagliga ansvar - tyvärr!

//Enastående mamma