Translate

tisdag, oktober 21, 2008

Ojojojoj, vilken dag det blev.


Idag har jag lyckats få upp och iväg min älskade skruttunge till skolan - jag är ju hennes skolskjuts - jag har lämnat in min Sony Ericsson P1i till servicefirman då den hänger sig stup i kvarten så att det inte går att ringa till mig.

Efter det åkte jag till jobbet och tränade ett pass och fixade sedan iordning mig - jobbade - mobilen ringde - Johanna mår skrutt och kan jag hämta henne lite tidigare. *pust* Hämtar henne tidigare - åker på Birsta och äter - provade på Gyros... var väl så där kan jag ju säga. Gick in på Kicks med Johanna och strosar runt - känner mig iakttagen och där står allra käraste Supermamsen med sina äldsta döttrar och barnbarn och lilla Cindy - blev fotad...brrr.

Iväg till Timrå igen - fick massa gott älgkött att koka av min kompis Anna - hurra - rushade hem med köttet - hundarna hej hej.

IVÄG igen till Sporthallen och basketmatch mellan Sundsvall Dragons och Gothia... HURRA igen - De vann! Mina drakar vann...Puuuh. Klockan var nu nästan halv nio och iväg till Citygross för att handla mat till katten, råttorna och trosor till Johanna och lite att äta - glömde köpa toapapper igen - grrrr - sedan hem.

Fixa lite fika se lite nyheter - ahaaaaa - fågelinfluensa igen, gäss den här gången. Bara vi inte börjar flyga då?.... jag veeet sämsta vitsen. F'låt! Nu är jag precis slut och klockan är strax elva. Nu bara måste jag sussa snart innan jag somnar över tangentbordet.

Tack att ni läser min blogg...

Kramar i massor,

//Harriet

1 kommentar:

Supermamsen sa...

Mig går ingen säker för ...Snygg du vart på foto kika på min blogg gumsan""

KRAMIS