Translate

lördag, december 13, 2008

Idolfinalen - ja, vad ska man säga.


Jag tenderar att vilja att tvåorna ska vara vinnare och röstar så fingrarna blöder - men förgäves - jag gillar Kevins röst även om den inte berör mig något vidare.

Jag tycker också att det är konstigt att det inte är en tävling för enbart amatörer - vad är annars vitsen med Idol? Det stör mig också att det inte var någon bra vinnarlåt i år - tyvärr. Kändes som jag hade hört den förut och - japp - oerhört lik en gammal åttiotalshit är den allt.

Nothings gonna change my love for you heter den av Glenn Medeiros som jag tycker den är så lik. Inte min alldeles egna iakttagelse dock har haft hjälp på nätet av andra här.

Åter till Idol då. Jag har nog börjat ledsna på konceptet lite för jag tycker bara att tiden med auditions är riktigt bra numer. Jag är alldeles för gammal och skulle aldrig söka idol p g a det. Jag kan ju sjunga hyfsat men inte nog bra för att vinna världen och lägga den för mina fötter. Men å andra sidan - är det någon av Idolvinnarna som slagit internationellt? Hjälp mig gärna här...

Excellence - What's up?

Jag tyckte att Popstars var ett kul koncept där man ville skapa en ny grupp och tycker fortfarande att Excellence var jättebra. Kommer ni ihåg? Det här är fortfarande en glad och röjig låt tycker jag.
 Excellence -Need To Know


Inga kommentarer: