Translate

onsdag, januari 14, 2009

Har varit en kul dag idag i alla fall...

Det har flutit på ganska bra trots lite huvudvärk på em. Jag misstänker starkt att det beror på att jag glömmer dricka vatten. Måste komma ihåg att ta med en vattenflaska till jobbet! Gruvar mig för att jag måste jobba mycket i lgh i helgen för att få den klar till den 2 februari. Det är länge dit säger du... ja, ja, jag vet hur fort tiden går jag i alla fall. Har skänkt bort alla möbler nu i princip så det blir inte mycket att släpa med hit till Alnö som tur är.

Imorgon kommer Christers ljuvliga små pladderbyxor till barn hem igen så då är det slut på friden ;-) Skämt å sido är det kul när de är hemma. Riktiga goungar är dem.

Imorgon blir det en intressant dag med nya uppgifter på jobbet där även ett studiebesök ingår i Timrå på Erikshjälpen där. Visste ni förresten om historian bakom hur den ser ut?

Erikshjälpen startades av Erik Nilsson i Småland, där även huvudkontoret finns idag. Med personligt engagemang, medkänsla och kompetens verkar bidragscentret för att barn och familjer, runt om i världen, ges förutsättningar att genom egen drivkraft utvecklas under goda levnadsvillkor.

Stiftelsen grundades 1967, men verksamheten startade långt tidigare. Grundaren av verksamheten var Erik Nilsson, som startade sin hjälpverksamhet redan på 40-talet. Erik avled 1966 och kommande år grundades stiftelsen.

Läs mer om Erikshjälpen här.

Här är min arbetsplats!

Sundsvall Återkommande Mode

 

Återkommande Mode

Nybrogatan 19, Sundsvall
Telefon 060-61 66 75


Lördagen den 14 juni var det inte bara invigning i Sundsvall. Det var premiär. För första gången har Erikshjälpen Second Handbutikes koncept "Återkommande Mode" fått en egen butik. Det är en butik med en egen stil, en egen skylt och ett noga urval av kläder där modet kommer igen. Invigningsdagen var det trångt i lokalen på Nybrogatan 19, med kö både in till butiken och till kassorna. Återkommande Mode är en satsning för att visa unga att det går att hitta trendiga kläder på second hand. Många av våra butiker har en avdelning med Återkommande Mode, men detta är första gången avdelningen blir en hel butik. Det visade sig att både unga och gamla gillade urvalet. Det var god åtgång på sortimentet. 

Erikshjälpen Second Hand har även en butik på Bäckebovägen 12. Där kan du hitta mer kläder, men även husgeråd och möbler. 


 

 

 

  

Öppet
Tis 1
1-18
Ons11-18
Tor 11-18
Fre 11-18
Lör 11-15

Inlämning av varor kan ej ske i denna butik, utan hänvisas till vår butik i Bosvedjan, Bäckebovägen 12.
Tisd-Fred kl 09.00-16.00
Lörd kl 11.00-15.00


Inga kommentarer: