Translate

lördag, januari 10, 2009

Kosmetisk kirurgi - blir det alltid bättre än originalet?


Man undrar ju hur långt människor ska gå för att känna sig nöjda med sig själv egentligen? Jag tycker det är så tråkigt när det går till överdrift. Jag har däremot full förståelse för att man vill se ut som man gjort förr om man alltid varit vacker. Själv så har jag gjort en bukplastik efter operation efter överskott då jag gick ned ca 40 kg. Tyvärr så gick jag upp allt då jag tvingades operera tillbaka en tarmshunt jag haft för att gå ned i vikt.

Jag vet att inte verklig lycka sitter i utseendet men jag saknar när jag vägde som minst och skulle vilja ha hjälp att gå ned det jag gått upp efter tillbakakopplandet av tarmen. Jag funderar på att göra en gastric bypass men inser att det är jättesvårt att få hjälp till det genom den offentliga vården.

Det har blivit en väckarklocka för mig att se mig själv i tv och jag inser att trots min egna viktnedgång på 20 kg så är det långt ifrån bra. Jag tyckte att jag såg ut som en riktig tjockis på tv jämfört med de andra i min Körslagskör. MEN det ska mycket till att förändra mitt utseende till oigenkännlighet för att passa in i ett ideal som ändras hela tiden. Jag vill gå ned i vikt främst för att ha chans till en god hälsa och för att kunna klä mig i de kläder jag vill.

Jag gillar kläder från Vero Moda, Koola Anna och i verkligheten så måste jag sluta äta i två år för att få plats i deras kläder.

Återkommer med mer information senare om vad det blir för beslut i ärendet. Sägas skall också att både min pappa och min lillebror har gått igenom en sådan operation.

Kommentera gärna - och tipsa - till denna text och videorna.

Inga kommentarer: