Translate

onsdag, januari 07, 2009

Vad roligt det var att komma tillbax till jobbet igen.


Efter alla helger med jul, nyår och sånt (Körslaget) så kändes det jättetrevligt att vara hemma utan att behöva vara i toppskick för att kunna sjunga och i mitt fall nästan-dansa. Det känns så skönt med vardagsrutiner igen även om mitt samboliv inte kommer bli vardag än på ett tag.

Det var som sagt en härlig vardags-dag idag - jag älskar att upprepa mig ibland *harklar mig* 

Min underbara sambo lagar middag och jag har varit ut med hunden. Har kollat mejlen och facebook så nu kan jag snart ägna mig åt att äta middag och mysa med familjen. Hunden behöver pussas på mer och katten kommer väl in snart.

Just ja! Idag har jag åkt buss för första gången från Alnö in till Sundsvall City för att jobba. Det kändes lite konstigt att åka fel väg liksom. Jag är lyckligt lottad som kan vara i nuet och låta en enkel busstur i stadstrafik bli till ett litet äventyr i vardagen.

Om jag känner mig lycklig - ja, det gör jag nog faktiskt.

Jag har en pojkvän som älskar mig (snygg är han också dessutom), jag har tre underbara barn, två härliga bonusbarn, en Yorkshireterror, en katt, två tamråttor, en lägenhet som ligger centralt. Jag har fina arbetskamrater, ett kul jobb och dessutom så mår jag rätt så bra just nu.

I det stora hela så är jag faktiskt rätt lycklig - oändligt tacksam - och rätt lycklig.

<3

1 kommentar:

Mariah sa...

vad bra harriet, vad glad jag blir =)