Translate

måndag, februari 16, 2009

Wolfgang Joop anser att Heidi Klum är för TJOCK!


Wolfgang JoopHeidi KlumHeidi Klum är för tjock anser känd modeskapare
Den tyske modedesignern Wolfgang Joop, 64, har inte mycket till övers för sin landsmaninna, fotomodellen och Project Runway-programledaren Heidi Klum.
- Hon är för tjock och har för stor byst, säger han till tyska tidningen BILD.

I samband med att en ny säsong av Tysklands version av Top Model skulle dra i gång i hemlandet råkade programledaren Heidi Klum - som också leder amerikanska designtävlingen Project Runway - i blåsväder.

Den tyske modedesignern Wolfgang Joop gick nämligen ut och anklagade Klum för att vara "alldeles för tung och storbystad" för att själv vara toppmodell.
- Heidi Klum är då sannerligen ingen catwalk-modell! Dessutom ler hon alltid så fånigt. Det är inte konstnärligt - det är bara kommersiellt!

Klum som varit just toppmodell sedan början av 90-talet kan dock ta kritiken med ro. Hon är fortfarande hett villebråd för exempelvis lingerieföretaget Victoria's Secret som inte verkar ha något emot hennes kurvor.

En källa säger dessutom till Page Six (i New York Post ) att "Wolfgang bara försöker få liv i sin utdöende karriär".

Min kommentar:
Jag fattar ingenting, Heidi ser fantastisk ut för både sin ålder och efter att ha fött flera barn. Karln är tokig med ett ego lika stort som månen. Han ser å andra sidan väl överopererad ut och i hans fall kan man inte kalla det för resultat av skönhetsoperationer heller.

Arg = elak just nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

ska ´han säga, heidi ser skit fin ut så som hon e, och han kan säga va han vill ingen bryr sig. Hatar men som säger att man ser för tjock ut.Vem e han som ska critisera någon så där.HAN E FAN ful själv, sån ful äcklig gubbe. jag önskar jag kunde säga d framför honom, det skulle kännas underbart.