Translate

måndag, september 14, 2009

Insulin


Dags för fas två i min diabetes II. Jag måste börja med insulin Insulatard till natten nu. Att jag mått så dåligt beror på att mitt blodsocker ligger högt. Hoppas att det kommer göra mig piggare igen.

SEDAN m å s t e jag komma igång och röra fläsket. Promenad en timme om dagen för att sockret ska hålla sig i schack. INTE gym som jag gillar det ger en för kortvarig effekt enligt läkaren idag.

Jobbigt och no way back... måste också göra fler förändringar i kosten... suck!

MEN tur att det går att få hjälp och jag ser fram emot att bli piggare - hoppas jag kan se moget på det här nu och göra som jag brukar - försöka lösa problemet.

1 kommentar:

life of RDW sa...

you go girl!!! :D:D
Keep on jag är med dig! Och du, sämst de där med dina syskon.. jag ska minsann berätta för dig när jag får eller ska få barn snarare eftersom jag inte ska få några än på några år haha.. aja du syster ska nu ta hand om dig ordentligt! Sätt på dig sköna kläder och ut och gå! köp en stegräknare, det är rätt roligt (iaf de dagar man går över medel..) runt 7000steg en vanlig dag över 10000 om man gympar och joggar lite desutom! Jag skulle behöva en träningskompis jag med. Synd att det är såååå jobbigt att gå 14mil först. mötas på halva? ;D MEGAKRAM (och du jag är glad att du har kommit igång med bloggen din igen.. har saknat den!)