Translate

torsdag, februari 11, 2010

Viktträff nr 1 Sundsvalls Sjukhus.
Hämtat från FACEBOOK ikväll;

Har varit på viktträff ett - så mycket skräp - fattar inte varför det är viktigt att gå den överhuvudtaget. Först kom de sent till träffen, efter det så var det en psykolog som använde en ton som vi var lika dumma i huvet som vi var tjocka och efter ett tag gick sjukgymnasten IVÄG från träffen!

Tänk då på att de träffarna inte går särskilt ofta och att man lägger ut dem på 6 MÅNADER!! Jag fattar inget - kursen är obligatorisk och innehåller inget särskilt vettigt.

Jag är skitförbannad på detta.
för 3 timmar sedan ·
Har försökt att slippa. Till nästa möte ska en person ta med sig en måltid på 1,5 dl, en annan människa ska följa ätschemat som vi får efter operationen. Jag menar HÖJDEN av konstiga idéer - ska inte personalen visa oss?

På detta så ses vi inte förrän i april nästa gång. Vi har inte fått någon arbetsbok med uppgifter att göra. Psykologen har inte gett oss några att tänka på för att ta med oss att arbeta med hemma. Sjukgymnasten har inte gett oss någon utmaning eller något.

Ja, jösses vad ska man med denna viktkurs till då vi inte får göra något vettigt?
...

Hur kan man från Obesitasavdelningen på Kirurgmottagningen påstå att de får bättre resultat med sån här dravelkurs? Det övergår mitt förstånd. Hur mycket de än försöker övertyga mig om något annat så är jag helt säker efter detta första tillfälle att detta bara är ett sätt att verka som man gör det man ska. Det här kallar inte jag för ett vettigt specialistbesök som jag dessutom får betala 80 kronor för. B-shit helt enkelt!

Sluta med den här skiten, riv up, gör om och gör rätt om ni ska hävda att man får något med sig av denna sk viktiga kurs. Jag går den bara för att jag måste - något särskilt tillför ni då verkligen inte. DUMHETER!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tycker absolut du ska kontakta Sundsvalls tidning och lokal-tv, helt bortkastade pengar låter det som!

Harriet sa...

HEJ!

Jag har skickat ett mejl till Kirurgkliniken som ingen har brytt sig om att svara på ens. Jag tror inte att viljan att göra något vettigt finns tyvärr. Det är bara en översminkning av väntetiderna på sjukhuset helt krasst.