Translate

lördag, januari 08, 2011

CLINIDERM TÄVLING!Nu har DU chans att vinna ett presentpaket från Cliniderm som innehåller;

Active Protection Day Cream, 5 ml

Age Delay Serum, 2 ml

Ultra Soft Cleansing Milk, 5 ml

Barrier Repair, 5 ml

Optimal Strength Nigth Cream, 5 ml

Ideal Balance Skin Tonic, 5 ml


Vårt klimat kräver anpassad hudvård

Det nordiska klimatet skiftar kraftigt, och det är påfrestande för huden. Vintern är kall och torr, vilket lätt leder till synliga ålderstecken som torrhetsrynkor och minskad lys-
ter. Dessutom kan huden bli mer mottaglig för irriterande ämnen eftersom torr hud har ett svagare naturligt skydd. Då behövs extra vårdande produkter med fuktbevarande och återuppbyggande ingredienser som stärker hudens skyddsfunktion.

När det sedan blir varmt och fuktigt ökar hudens talgproduktion och den kan kännas fet och blank. Sol och bad torkar ut och gör att huden får problem att binda fukt. Då är det viktigt att fortsätta hjälpa huden att bevara fuktbarriären med en lättare kräm som ger mer fukt, utan att innehålla så mycket fett.

För att möta dessa skiftningar innehåller alla våra krämer en s k klimatblandning, som balanserar hudens fukthalt. Den hjälper till att bevara och stärka hudens fuktbarriär och motverkar därmed ålderstecken som torrhetsrynkor och minskad spänst. Hämtat från Cliniderms hemsida. Läs mer här.

Hur gör du för att ha en chans att vinna då? Jo, du svarar på två frågor som du hittar svaret på Cliniderms hemsida. Därefter mejlar du svaret plus en motivering på max 20 ord till mig så kommer jag välja ut vinnaren. Tävlingen pågår till 2011-01-23.

Tävlingen startar imorgon och då kommer jag också presentera frågorna, mejladressen för att lämna in svaren.

Jag har under ett par dagar nu provat produkten och har märkt viss skillnad i min annars mycket svåra hy att vårda. Den känns mjukare och en aning mer elastisk efter bara ett par dagar. SÅ Imorgon startar tävlingen - passa på att läsa om Cliniderm så det blir lätt för er att hitta svaret på hemsidan sedan - tänk sedan ut en schysst motivering så presenteras vinnarna här den 23 januari 2011. Inom kort skickas sedan produkterna hem till dig för att du själv ska få prova på dem.

KOM IHÅG - ÅTERVÄND HIT IMORGON!

DÅ Ä'RE TÄVLINGSDAGS!

Inga kommentarer: