Translate

torsdag, januari 06, 2011

Fb både bra OCH dåligt

Jag ar under några dagar varit lite irriterad då jag inte har befunnits god nog att läggas till av två av mina förebilder eller människor jag beundrat på FB som vän. Men idag måste jag säga att det nog är deras förlust. Sedan så är ju nästa sak att man får välja i alla fall hur man vill. Det gör ju också jag. Fast PR mässigt är det ju smartare att i så fall ha ett PRIVAT konto också och inte bara ett för då kan man ju vara mer nogräknad och ha bara de närmaste och viktigaste kontakterna på ETT konto och fans och sådant på ett annat.

Jag har sett att andra kända personer har det så och det tycker jag är HELT i sin ordning. Trist är det bara när man ser ens andra vänner som inte heller är kända får vara deras vän och inte jag. DÅ undrar jag ju vad urvalskriterierna är.

Bara ett tankespår som jag nu härmed släpper.

peace

1 kommentar:

ullis sa...

Jag tror det är oerhört viktigt att man hela tiden påminner sig själv om att man är olika och att alla inte använder eller nyttjar medier på samma sätt som just jag gör. Varför folk skriver, eller inte skriver saker på fejjan, i bloggar eller på andra ställer - är helt upptill var och en och man kan aldrig veta vad det är för personliga övertygelser som var och en själv har satt upp för sig. Det är farligt att tolka saker på fejjan bara för att man själv kanske använder fejjan på ett sätt. En del använder det som sin personliga dagbok, en del inte etc. En del är man "vänner med" , andra väljer man att inte lägga till och skälen till det kan vara så otroligt många och inte betyda det man själv tror. Det är tex. samma sak med olika statusuppdateringar som folk uppmanar en att lägga in i sin egen status som stödjer olika saker... bara för att man inte gör det så betyder det inte att man inte håller med. Viktigt att folk får göra som de vill och att man själv inte tolkar det på ett annat sätt och gör det till sanning.