Translate

torsdag, februari 03, 2011

Ja, då vet man då.Uppenbarligen är jag helt ointressant och oviktig. Det står helt klart efter att fått ett mejlsvar från min församling ikväll.

Jag besvarade en förfrågan om Växagrupp där jag meddelade att jag funderade på att gå ur församlingen och inte skulle deltaga som svar fick jag;

Hej Harriet!

Tack för snabbt svar, då vet vi hur du tänker..

Sköt om dig Harriet!

kramxxxxx


Ja, som sagt - svart på vitt. Jag är ju både förvånad och chockad just nu kan jag ju säga. Jag hade väl väntat mig att något engagemang skulle visa sig. Någon skulle ställa frågor eller undra vad jag ansåg hade gått snett. Nej då, bara detta...


Inte ledsen eller så nu - bara - liksom flabbergasted kan man säga.


Kan ju också säga vad var det jag sa? Till de som tyckt att jag har inbillat mig om mina känslor - det här bekräftar ju bara vad jag har trott i ett par år nu. Tråkigt både för mig som törstat efter gemenskap och för dem som helt missat målet med att vara kristen trots allt. Mycket som är spel för gallerierna trots alla fina ord som sägs och har sagts.


Dåså, då släpper vi det här och jag som har ägnat tid åt dåligt samvete bl a. Det verkar ju rätt dumt så här i backspegeln.2 kommentarer:

Livet med RDW. sa...

Är de inte bättre att ta det på tu man hand än över mail? De tänker väl annars att om du har bestämt dig så har du bestämt dig. De ser ju inte din tvekan i ett mail... kram babe <3

Harriet (Olsén) Osaretinwen sa...

Jag har gjort försök att ta det på tu man hand och mejlat pastorn men inte fått svar - det här var nu snart sex månader sedan tror jag. I det mejlet bad jag om förslag för tid att mötas där jag kunde få frågor besvarade och kanske t o m få ställa några nya.

Det är ju rätt jobbigt att man springer benen av sig för vissa människor och mig skiter man helt i.

Ja, ja det är mycket som hänt innan detta också som ingen annan människa skulle klara av särskilt bra heller. MEN som sagt man behöver inte tillhöra en församling för att tillbe Gud - han finns med mig ändå.

I ärlighetens namn så står det ju att jag TROR jag ska gå ur församlingen i mejlet.... lite klent svar och intresse från personen som svarar och det bekräftar ju de två gångna årens svala intresse ändå.

Som Pink sjunger i sin låt: ... so raise your glass if you're wrong in all the right ways ...

Det är som att beskriva mig med en mening - med tillägget att jag är ödmjuk och inser att jag också gör fel många gånger.