Translate

söndag, maj 18, 2014

Nu är det bestämt

I slutet av juli flyttar jag och Disa till Skåne och Trelleborg. Jag klarar av att vara inneboende alldeles för dåligt. Jag mår imponerande dåligt av att inte kunna bestämma över mitt liv själv. Blir till att spara slantarna nu så att jag kan köpa lite bohag när jag flyttat.

Tur IKEA finns *fniss* Jag undrar när jag kan få allt? Ett arbete och bostad samtidigt, är det en utopi?

Just nu mår jag inte direkt som en prinsessa även om jag tycker om mig själv som människa men jag vet ju för bövelen inte vad jag vill. Jo, en sak vet jag, jag vill känna mig trygg och ha ro i kroppen någon gång någonstans, är det för mycket begärt kanske?

Kanske det är sjukt men trots allt så måste jag nog flytta och fixa till jag hittar mig själv och en livssituation jag trivs med. Jag vet bara att jag inte trivs och mår bra som inneboende och jag måste börja där. Mitt hem är min borg och så har jag insett att det är. För mig är det viktigt att ha ett eget krypin där jag kan känna mig trygg och få vara ifred. Jag vill ha ett jobb så jag kan känna mig trygg och just nu kan jag bara ha det ena och inte det andra. Hur sjutton ska en människa göra?

1 kommentar:

Emma sa...

Hej! Har din dotter Johanna en blogg, instagram eller liknande där man kan följa henne om man vill? Hon var fantastisk i talang och jag ser fram emot att följa hennes resa!