Translate

fredag, maj 09, 2008

Jag har haft fullt upp idag...


Jag har tagit all underull från Lacy idag - äntligen! Jag har badat båda hundarna och snart är det dags för nästa stora utmaning med Tiffany - kloklippning. Hon låter som om jag håller på att kapa benen och slår henne med stumpen stackarn. Ändå är jag så oändligt försiktig med tasarna och klorna.


Själv har jag unnat mig ett bad ikväll med hårinpackning. Det tycker jag är mysigt. Till middag idag gjorde jag broccoligratäng med fetaost och Billinge med massa grädde och till det gjorde jag fläskfilé med god sås. Mumma!


Hundarna har också varit ute tre gånger idag och de mår som små gudinnor. Det är belöning det. Nu ska jag snart gå och se lite tv för det är sci-fi kväll på 6:an - woohoo! Jag erkänner villigt nörden i mig som blir hög av lite science fiction, sagor och äventyrsfilmer.


Jag är älskare av The Matrix filmerna, Star Wars filmerna, Sagan om Ringen (är det bästa som hänt i mitt filmliv - suck!), Beowulf, Den 13:e krigaren, Braveheart, Solaris, Röd Planet, Armageddon, Indipendence Day och många andra fantastiska filmer....


Så nu ska jag ta och varva ner för imorgon är det fokus inför konserten som gäller. Min pappa ska komma och titta för första gången när jag sjunger i Spectra. Känns jättekul.


Ha en lovely evening,


//mysmamman

3 kommentarer:

Bimbo Boy sa...

Så söta vovvar. ^^

Harriet sa...

Jag veeet. Tiffany - Yorkien till vänster och hunden med obestämbar ras som vi räddat från Rumänien - Lacy till höger.

Det är mina gobrudar det!

Tack för att du har kikat in på min blogg förresten.

//Enastående mamma

Supermamsen sa...

Mysigt ni har ...KRAMIS