Translate

torsdag, september 04, 2008

Mineralmakeup till mirakelpriser.

Om vårt mineralsmink
Makeupcosmetics.se mineralsmink består endast av mineraler och naturliga ämnen till skillnad från många andra mineralsminkmärken på marknaden som ofta lägger bland annat bismuth
(vismutoxidklorid) i sitt mineralsmink. Bismuth är inte en mineral utan en tungmetall som bland annat används till att framställa arsenik, med andra ord inget vi tycker hör hemma i skönhetsprodukter överhuvudtaget. Bismuth är otroligt billigt och det är anledningen till våra ledande konkurrenter använder bismuth i sina produkter

Vårt mineralsmink innehåller inte Talk då detta inte heller är en mineral eller något bra för din hy eftersom även detta kan täppa igen dina porer. Du som har problem med acne och dylikt bör undvika produkter som innehåller Talk.

Nu när vi skrivit på om vilka skadliga ämnen vårt mineralsmink inte innehåller är det dags att berätta vad det faktiskt innehåller:

Titandioxid - Hjälper din hy att behålla fuktigheten. Har en naturlig solskyddsfaktor.

Mica - Detta är "färgpigmentet" i mineralsmink det ger även lyster åt huden och minskar synbarheten av fina linjer.

Zinkoxid - Läkande och antiinflammatoriskt. Oljeabsorberande, vilket gör att hyn inte blir glansig. Även detta blockerar UV-strålar.

Silica - Skapar den önskade silkeslena känslan och hjälper till att hålla huden oljefri utan att verka uttorkande. Ökar hållbarheten

Järnoxider - Röda, gula, svarta naturliga järnoxider används för att ge mineralsminket hudfärgade nyanser i tex. foundation.

Authentic pearl powder - En godkänd blandning av mica, mineraler och pärlemor som är godkänt att använda i mineralsmink världen över.

I några fall använder vi andra mineraler och naturliga ämnen i våra produkter. I dessa fall kan du lätt utläsa det i produktbeskrivningen. Vi använder inte kemikalier i våra produkter överhuvudtaget

http://www.makeupcosmetics.se/

Det här kanske piggar upp litegrann i mitt elände idag. Otroliga priser som foundation för 99 kronor! t ex.

Ska provbeställa lite senare för att se hur det verkar. De har en bra grej till, för endast 49 kronor kan du beställa 10 valfria prover av deras produkter för att testa dem. Mycket bra tänkt tycker jag.

//mammasombehöverpiggasuppidag

Inga kommentarer: