Translate

lördag, oktober 25, 2008

Ååååh, vad skönt.

Nu har jag städat lägenheten och det luktar fräscht. Ska snart ta och dammsuga sängen och bädda rent. Sedan ska jag ta en dusch och lägga mig och läsa. Imorgon kommer Christer och barnen hit för att äta middag. Det ska bli så roligt. Tänkte bjuda på makaroner och köttfärssås - det funkar på de flesta barnen i alla fall. De jublade när jag föreslog det kan jag säga ;-)

Ska försöka och pallra mig iväg på gudstjänsten imorgon - men jag får se hur dagsformen är. Jag misstänker att jag börjat få högt blodtryck eftersom jag har en huvudvärk som påminner om migrän och aldrig liksom blommar ut. Skitskumt. Jag har också svarta prickar framför ögonen och det kommer jag ihåg när jag väntade Jonas och hade havandeskapsförgiftning så kändes det likadant.

Jag har ju varit på Christers uppvaktning idag också - det får jag inte glömma - han bjöd på en jättegod smörgåstårta som han och före detta sambon hade gjort tillsammans. Fick med mig en jättebit hem - så gissa vad jag ska äta för frukost imorgon? Ibland känns livet liksom bara glassigt - hihihi.

Näee, nu ska jag ta itu med sängen innan klockan blivit tio och man stör grannarna. Men å andra sidan så festar vi ju aldrig så om det går lite över klockslaget kan ju inte vara så farligt? Fick veta att klockeländet skall ställas om inatt också. En timme tillbaka.

Jag tycker det är bra underligt att det är så svårt att komma ihåg varje gång. Måste vara senilast i landet eller något.

//Harriet

1 kommentar:

Supermamsen sa...

Hoppats gubben din pysslar om dig så värken släpper