Translate

fredag, januari 30, 2009

Det är några saker man undrar över...

Om det nu är så att:-tv4 har ett så gott resultat har de då inte råd att ge oss mat när vi är nere i Stockholm?En av våra unga tjejer blev alldeles ledsen då vi tvingades betala vår egen lunch idag och fick utgånget bröd till middag. Efter en person i kören lackat ur så fick vi till slut lite pizza att dela på tillsammans med en annan kör. Tycker att det är konstigt eftersom de drar in massor med pengar på att alla röstar.Dessutom råkade vi ut för otrevlig restaurangpersonal här på Rica Hotels i Älvsjö där en av de ansvariga för bordsplaceringar inte ville låta oss i vår kör som valde att betala dyra pengar för mat på hotellet sitta ihop ens. Hon var otrevlig mot två av våra tjejer som uttryckte att de ville sitta ihop med oss men sa först att de fick sitta på anvisad plats. Då de såg att den plats de föreslog att sitta på var ledig så frågade de om de fick sitta där i närheten av vårt bord. Då fräste en manlig kypare till de unga tjejerna att; det fick minsann gå undan för man ville minsann inte ha något spring här. Jag blev helt paff när de blev så illa behandlade. Usch vad dåligt. Restaurant Meet kan jag inte rekommendera för att äta lunch på m a o. Välj istället att gå ca 300 meter till McDonalds istället. Kan också tillägga att jag för en gummiliknande pannbiff med sky fick betala 125 kronor! Hutlöst!Annars så har det varit jättekul att träffa alla körer igen.

Vill be er att rösta på Team Hanna imorgon.... ha det bra folks! Nu ska jag snart gå upp på hotellrummet och ta dagens andra dusch och sedan lägga mig framför tv:n med lite frukt att mumsa på.

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Men vad jag spanade efter om jag skulle se dig där någonstans i finalen.... och jag TROR att jag såg dig!
Kände mig nästan som en liten fjortis då jag sa till Carolina: "Åh, hon känner jag... tror jag... jag tror det är hon... gu ´va kul... osv osv"
Roligt, och helt riktigt, var det också att Team Hanna vann... de var helt fantastiskt duktiga!
Sen att det fanns körer som hade varit betydligt mer värdiga motståndare till dem... ja, det är ju en annan sak! Men heter man Eric så går tydligen allt....!

Varm varm kram...