Translate

söndag, februari 01, 2009

Vilket fantastiskt mottagande som Team Hanna fick efter vinsten i Körslaget!
Vilken ynnest att vi fick åka Vinnarbuss hem.
Hela vägen från Kilafors till Bollnäs centrum var kantad med marshaller för att välkomna hem Bollnäs EGEN kör. I rondellen vid halv fem tiden stod det säkert femtio personer i kylan i Kilafors för att välkomna hem sina Körslagshjältar. De var förstås helt ofattbart förstummade och de flesta kommentarerna som man hörde var; Helt fantastiskt och helt otroligt. Vilken bygd Bollnäsbygden är och vilka härliga människor.


På fotografierna här ovan som jag tog med min mobilkamera ser ni hur Räddningskåren ledde kortegen och segertåget in till Bollnäs centrum. En kortege som innehöll både polis, brandkår, ambulans, bärgningsbil och saltbil ... dessutom så ingick även en slamtömningsbil i tåget.

När bussen lämnade Kilafors för att åka vidare så följde dessutom ett tiotal personbilar med i tåget. Vi fortsatte efter att vi sett fyrverkerier till Team Hannas ära. Jag kan säga att det var många ur Team LaGaylias kör som rörda till tårar sa att det var bra att det var just Bollnäs som vann för något liknande skulle aldrig hända i Sundsvall.

Jag är glad och tacksam för de nya vännerna i kören och för att de med en alldeles underbar anda har spridit sin sångarglädje vidare till oss och till Körslagets tittare.
SUPERGRATTIS TILL EN VÄRDIG VINNARE:
HURRA TEAM HANNA!

Inga kommentarer: