Translate

tisdag, oktober 06, 2009

Några matchbilder från Sundsvall Dragons - EcoÖrebro 5/10
Foto: Harriet Olsén


Läs om matchen i Dagbladet.

Det var en bra match där drakarna snabbt klev fram och visade att de trots ett i stort utbytt lag - gammal är äldst. På något sätt kändes det som att de snabbt kopplade greppet om matchen och redan i andra kvarten lade sig ett lugn över den något tunnsådda publiken i Sporthallen. Den svenska landslagskaptenen Mats Levin levererade redan i sin första hemmamatch i klubben och tillförde rutin och krydda i matchen.

Johan Jeansson och John Jonker med vardera 19 poäng gjorde en riktigt bra match. Även om inte Mats satte några poäng så drogs tempot upp på ett utmärkt sätt av hans närvaro. Annars gläds jag fortfarande åt att det i laget redan finns en man som tar sitt ansvar som lagkapten på ett bra sätt. Trots att många är unga så känns hans ledarskap ända upp på läktaren och inger förtroende och lugn även på såna oerfarna supporters som jag är.

Känns härligt att utbrista;

GO DRAGONS GO

& mena det från hjärtat!


Matchresultat

Dragons vs ecoÖrebro 86-68
(22-16, 28-15, 19-21, 17-16)

Poänggörare

Dragons; 19 Johan Jeansson, 19 John Jonker, 14 Jakob Sigurdarson, 11 Adam Alexander, 11 Andrew Spagrud, 4 Mats Levin, 4 Michael Kingma, 3 Egal Saleman, 1 Brandon Barton.

ecoÖrebro; 15 Jesper Andersson, 12 Stefan Licartovsky, 9 Odin Lindell, 9 Pierre Hampton, 8 Drazen Klaric, 6 Markus Persson, 5 Andrew Pleick, 2 Nijaz Mehmedovic, 2 Zoltan Kurinczky.Inga kommentarer: