Translate

onsdag, december 30, 2009

Gott Slut Harriet 2009
Ja, då ska detta året 2009 summeras då.

Kort och gott kan man ju säga att det har varit rätt så tufft ibland och oerhört fantastiskt ibland. Däremellan har det kryddats med lite vardag och lite fest. Jag har hittat en gammal vän som jag också var tvungen att släppa samma år. Jag har tappat en pojkvän och fått en ny. Jag har gått både upp och ned i självförtroende och har lärt mig nya saker om mig själv.

Årets riktiga glädjeämnen har varit;

1) Att jag kan jobba heltid på mitt jobb.

2) Att träffa Kirk Franklin och dessutom vara igenkänd av honom var ju helt galet. I denna punkt skall också tilläggas att hans musik är fantastisk och att konserten på Globen den 8 november var likaledes.

3) Min nya pojkvän som är snygg och rätt så klok för det mesta.

4) Att min ekonomi faktiskt har fått ett uppsving och kan gå att reparera har ingett hopp under året.

5) Johanna och jag har börjat lära känna varandra på ett annat plan.

6) Jag har fått nya vänner som faktiskt fattar vem jag är och gillar mig med alla mina brister - otroligt!

Årets största käksmällar;

1) Min före detta pojkvän visade sig i slutändan vara ett svin. Det trodde jag aldrig. Han ska lämna mina grejor utanför porten. Rätt så otacksamt eftersom jag har gett honom grejor, möbler och annat till ett sammanlagt värde av nästan 25 000 kronor under ett år. Efter vi gjorde slut har han mer grejor än innan och väljer att behandla mig som skit ändå.

Lärdom 1; Sluta vara så dumsnäll Harriet. Försök sluta bli utnyttjad! Kom ihåg alla människor är inte snälla trots att de utger sig att vara det.

2) En väninna som jag hittade tillbaka till visade sig vara helt galen. Hon kallade mig för både det ena och det andra och slutade som mitt ex nya flickvän?!!! Jag menar - jösses! Detta efter att jag skjutsat henne hit och dit, köpt vin i mängder, bjudit hem henne till mig och exet när vi var tillsammans för att hon skulle få koppla av från ickeexisterande ekonomi och slippa bekymren ett tag. Bjöd henne på en resa på min födelsedag där hon även tänkte på sig själv och kastade ur sig diverse skit mot mig också.

Lärdom 2; Sluta vara så dumsnäll Harriet. Försök sluta bli utnyttjad!

3) Johannas sjukdom har fortsatt förvärrats under året och har gett mig mycket bekymmer och oro såklart.

Lärdom 3; Bara fortsätta att kämpa för din dotter.

4) Tjockisen d v s jag åkte på diabetes II och fick diagnos i april. Har varit jättesvårt att ställa om sig och är fortfarande i något slags trotsstadium där jag hoppas växa till mig snart.

Lärdom 4; MÅSTE försöka gå ned i vikt. Börjar träna igen i januari på Ego i Sundsvall.

Så sammantaget trots mycket tufft som hänt så är jag ändå mycket tacksam för att vara just jag. Jag får lära mig av livet allteftersom det pågår som alla andra och hoppas att man får ett litet plusövertag i varje årssammanställning. Jag känner nog att jag trots tuffa lärdomar ändå nu i slutet känner mig nöjd. Sundsvall Dragons fortsätter vinna en massa matcher och ligger tvåa i tabellen just nu, vilket också gläder mig oerhört.


GOTT NYTT ÅR TILL ALLA MINA LÄSARE! Hoppas 2010 innebär mest fantastiska händelser för er och önskar Er allt gott!

1 kommentar:

Tussegumman sa...

Gott Nytt År 2010 önskar jag dig! Ta hand om dig/Kramar Tussegumman