Translate

lördag, november 16, 2013

Har du en dröm, sluta aldrig att drömma...

.. det du istället ska göra är att livligt föreställa dig att du befinner dig där. Drömmer du om att stå på scenen så tänk varje gång du känner dig lycklig på det. Var där med alla dina sinnen, känn värmen från strålkastarna, hör musiken som strömmar mot dig. Sjung från ditt hjärtas djup, spela så fingrarna dansar felfritt över ditt instrument. Känn din lycka och glädje i det ögonblicket. Hör applåderna, känn dofterna från den varma scenen, publiken och elektriciteten. Upplev allt med dina sinnen. När du gjort det så sätter du dig ner och skriver ner en målbild. Gör en mindmap, rita en teckning där du skriver ner hur du ska gå till väga.

Upprepa det här många gånger och alltid med känslan av kärlek, tillfredställelse och att du ser målet framför dig. Din hjärna är en fantastisk skapelse, din hjärna, din passion och din kunskap tar dig dit du vill.

När du skapar en målbild så skapa den i positiv anda. Hjärnan förstår inte begreppet NEJ så du måste utgå ifrån det du VILL göra och inte det du INTE vill göra.

Vakna varje dag och var tacksam för det du har. Känn lyckan i att ligga i en säng i en varm lägenhet eller hus. Känn hur god din frukost är och att du uppskattar att vara mätt. När du klär på dig känn också varje fiber i plagget, känn värmen eller svalkan det skänker dig. Gläds åt det du har och sörj inte det du saknar.

Men mitt viktigaste råd till dig är, se dig själv med kärlek, behandla andra människor värdigt och med kärlek. Det goda du gör mot andra kommer alltid tillbaka till dig på ett oväntat sätt från människor du möter. Det är sant!

När det är rätt tid, när det är DIN tid, då kan allt förändras på ett kick. Då måste du vara beredd att motta din chans för att nå ditt mål. Du ser att allt du gör är en förberedelse för att lyckas. Se dig själv med kärlek och förlåt dig själv för dina misstag. Lär av dem och kom vidare. Människa DU är underbar!

GLÖM ALDRIG ATT DU ÄR UNDERBAR!


Inga kommentarer: