Translate

måndag, december 16, 2013

Fryser så läpparna blir blå

Idag har jag ätit lite för dåligt och det avspeglade sig direkt i att jag frös som en gnu. Jättejobbigt! Jag har nu på mig en flanellskjorta, en tjocktröja, två par leggings och ett par vanliga strumpor och ovan pp de strumporna mina varma myssockar. Som tur är känns det bättre efter att ha ätit middag. Det är fruktansvärt att frysa så mycket inomhus. Det gör mig fruktansvärt trött också.

Idag har jag ju varit och blivit fotograferad och fått höra att jag är en duktig modell. Jag behövde knappt instruktioner sa fotografen utan jag bytte ofta pose när hon tog bilder. Hon sa att jag var en duktig modell. Gläder fröken kameraskygg det. Det vore ju kul om lite av alla modellprogram man sett med oerhört mycket vackrare och smalare kvinnor än mig är med, lärt sig litegrann i varje fall. Det var en plåtning som tog ca 1,5 timmar och det var roligt. Sånt kan jag tänka mig att göra fler gånger.

Ikväll ska jag isäng tidigt och sova ut imorgon. Bara vara lat ska jag.... Ser fram emot det. Jag slappnar av ordentligt nu och ser fram emot att handla julklappar på torsdag. På något vis ska jag nog få till klappar, kabinväska, mat en månad i England och bidra med litegrann till julmaten för 3 000 kronor. Tur att det är så mycket billigare att äta där. Jag får väl ha mina tights och tröjor som pyjamas i början. Det går nog bra det. Allt går att lösa minsann!


Inga kommentarer: