Translate

onsdag, januari 15, 2014

Nu bor jag i Täby...

Det är verkligen ett nytt liv det här livet i Stockholm. Jag letar arbete och ska på informationsträff på Skop imorgon. Ni vet de som gör väljarbarometrar och sånt till valen? Jag behöver alltså inte prångla på folk produkter de inte vill ha och som jag inte tror på. Jag har ingen blygsel att tala i telefon och jag tycker om människor. Känns kul och ska bli skönt att ha ett manus att gå efter också. Det är ett jobb jag tror passar mig. Hoppas jag får provjobba rätt snabbt och komma igång. Jag ska också fortsätta med min andra platsannonssökningar eftersom hängslen och rem känns bra. Det är ju rätt svårt att hitta ett boende i hufvudstaden och det är förenat med en del risker. Men som tur är finns det fina människor som är beredda att sträcka ut en hjälpande hand. Ofta är det också människor som rätt oväntat finns där och det är också skönt att se.

Jag hade ju hittat kör i Vällingby som verkade trevliga men jag inser nu att jag kan nog inte sjunga med i någon kör innan jag har en egen bostad och en fast punkt. Nu helt plötsligt blev det ju jättekrångligt att ta sig dit från där jag är nu. Jag förstår att mitt liv ser ut så här just nu och jag får väl ta chansen att spara pengar och att fortsätta läkningen efter Englandsäventyret. Tur i oturen nu är ju att jag har få ägodelar och att det gick rätt smärtfritt att byta bostadsort än då. Tusen tusen tack E-L att du fanns där.

Jag blir så ödmjuk av den medmänsklighet som finns och jag ser fram emot att umgås med alla vänner som jag tyckt om på fb och som jag nu har en större möjlighet att träffa IRL. På lördag ska jag gå visningen på Riksdagen kl.13.30 med en fbvän, jättekul, på kvällen ska jag vara publik på Hasselhoffs talkshow på tv som kommer. Härlig kontrast va?!

Jag tänker njuta av alla möjligheter att uppleva nya saker här som jag kan och jag tänker fortsätta att leva i nuet för att oroa sig är då ett oerhört slöseri med sin inre frid.1 kommentar:

Pernilla Wallette sa...

Åh blir lite avis på dig som vågat ta steget och flytta till Stkhlm.

Tänker följa och se hur det går med jobbsökandet.

Kram nilla