Translate

söndag, februari 27, 2011

Tillbaka igen efter ett par tuffa dygn.
Min dotter är bara HELT fantastisk. Idag var det tre dygn sedan hon fick nya proteser i båda höfterna. Inte mindre än två gånger har hon varit uppe idag och klarat av toalettbesök. Jag är så imponerad så jag kan smälla av.

Tänker på all oro innan och på vilket bra team vi ändå är ihop jag och min dotter. Hon gör verkligen ett fantastiskt jobb att klara av allt detta. Hon har gjort det så bra med att fatta beslutet från första början och också fram till idag fokusera på målet. Nu är det en hel del arbete kvar såklart men bara det faktumet att hon varit uppe och att hon klarar sig utan ryggbedövning/epiduralblockad är ju värt att beundra henne för lite extra.

Jag är tacksam för allt stöd från vänner IRL och mina fina vänner på Facebook. Ni har hjälpt mig när jag tvivlat på min egen förmåga att ro detta i land, ni har skänkt mig stöd genom att be Gud om hjälp och ni har skickat kramar, hjärtan och massa annat trevligt så Ni har varit med mig/oss hela vägen. Tusen, tusen tack.

Jag känner mig ödmjuk inför läkare och annan personal som gjort ett sånt fint jobb, till personalen på avd 62 på BUS på universitetssjukhuset i Lund och till alla NI som bara vill finnas där med stödjande ord och uppmuntran.

TACK!

2 kommentarer:

Kaatzi sa...

Hej!
Jag halkade in här på ett bananskal. Jag är en vuxen barnreumatiker som fick min diagnos när jag var 12 år.

Hoppas att allt fortfarande går bra för din dotter.

Sköt om er
Katarina

Harriet (Olsén) Osaretinwen sa...

HEJ!

Jo, det har gått fantastiskt bra. Vi kom hem igår och det var ljuvligt. Vad roligt att du kommenterade Kaatzi det är så värdefullt att se vad ni tycker är viktigt och vad som berör.

Jag är så tacksam för den goda vården i Lund och för att hennes ortopedspecialist var så duktig och i sitt esse just vid hennes operation. Hennes framsteg imponerade stort på alla inblandade läkare och hon har nu tid att vila hemma och nu kan livet bara bli bättre. Om ca ett år ska hon också byta höger axelled på samma sjukhus och av samma läkare.

Tack för din kommentar och lycka till!