Translate

söndag, november 24, 2013

Känn ingen oro....

Är så sant som det är sagt. Finns inget som är så fånigt att slösa energi på som det. Möjligtvis ska det vara hat då eller förakt. I vilket fall som helst så var jag lite oroad för hur dagen skulle gå med min hemmaloppis idag. Givetvis var väl resultatet sådär men det jag tyckte att jag kom fram till var ändå att min oro gjorde varken från eller till för försäljningen av mina grejor. Det kom ingen anstormning av människor men jag fick ändå sålt litegrann. Vilket känns väldigt bra. Dessutom planerar jag att göra om det nästa söndag så ingen skada skedd, eller hur?

Dagens läxa alltså... Sluta oroa dig utan gläd dig åt det som kommer istället. För jag var ju väldigt glad för det jag faktiskt sålde.

För att använda ett slitet uttryck - Fånga dagen - vilket inte alls är dumt när jag tänker efter. Från och med nu ska jag anstränga mig mer för att vara i nuet.

Jag är rätt duktig på det ändå måste jag säga då jag kan göra tvärnit på en promenad då jag ser en fin blomma, lustig bit trä eller vackra, frostiga löv eller något sånt naturligt och vackert mirakel. Jag är tacksam att det alltid finns utrymme för förbättring av mig själv, somliga gånger är det väldigt mycket, annars skulle livet bli alltför enahanda.

Vad har ni haft för aha-ögonblick idag? Har ni haft något under veckan? Vad vill du bli bättre på?

Kram på er! Varför en kram, näe, jag kände för att sprida lite kärlek extra idag bara.1 kommentar:

Anonym sa...

Det här inlägget gjorde dagen och sen är du vansinningt vacker...